We willen graag het beste voor onze trouwe metgezel. Veel mensen aanzien hun hond en/of kat als een volwaardig lid van het gezin en willen deze dan ook de best mogelijke zorg geven. Een goede gezondheid is hier heel belangrijk… Maar de kosten van een ziekte, een ongeluk, of gewoon een dierenartsbezoek kunnen erg hoog zijn. Daarom biedt SantéVet u een aangepaste verzekering voor uw huisdier! Deze dierenverzekering dekt tot 90% van de dierenartskosten van uw trouwe viervoeter of kleine tijger. Eenvoudig en snel uw tarief berekenen? Klik op onderstaande afbeelding!

Een aangepaste ziektekostenverzekering voor honden en katten

Afhankelijk van het ras heeft elke hond/kat aanleg voor bepaalde ziektes, aandoeningen of specifieke gezondheidsproblemen.

Labradors hebben bijvoorbeeld gevoelige ogen. Het dier kan een cataract oplopen dat progressief verlies van het zicht en zelfs blindheid kan veroorzaken.

Een voedsel intolerantie of allergieën maken ook deel uit van de risico’s die uw hond of kat loopt. En chronische ziekten zijn al snel een zware financiële last.

Een ongeluk, een operatie of een routinebezoekje?

SantéVét biedt u een aangepaste verzekering aan voor uw huisdier zodat u de dierenartskosten terugbetaald krijgt. Afhankelijk van de formule wordt 50 tot 90% van de dierenartskosten vergoed.

Bereken uw premie

Gepersonaliseerde formules, speciaal aangepast aan de behoeften van uw huisdier

Het doel van SantéVet is om u de beste verzekering te bieden, voor de best mogelijke prijs. Uw dierenartskosten zijn gedekt bij ongelukken, ziektes en operaties (consulten, onderzoeken, medicijnen en chirurgie). U kiest zelf het niveau van de terugbetaling van uw dierenartsrekeningen: 50%, 70% of 90%.

Afhankelijk van uw diersoort, zijn er bij SantéVet België meerdere formules verkrijgbaar. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Deze formules bieden terugbetaling van 50% tot 90% van de dierenartskosten bij ongelukken, ziektes en operaties. De vergoeding plafonds variëren van € 1100 tot € 2200, en worden op elke verloopdata van uw contract vernieuwd.

Mijn huisdierverzekering bij SantéVet: hoe werkt het?

Uw hond heeft bijvoorbeeld zijn poot verwond. U neemt hem mee naar de dierenarts van uw keuze.

De dierenarts vertelt u dat er een operatie nodig is om de poot van uw huisdier te genezen. Het bedrag van deze operatie loopt op tot € 1148,- Afhankelijk van de gekozen formule en dankzij uw maandelijkse contributie, krijgt u € 554,- tot € 973,- voor deze operatie terugbetaald.

Neem bij elk dierenartsbezoek een zorgformulier mee. Uw dierenarts vult het in en hierdoor kunt u op een eenvoudige manier de terugbetaling van uw geld vragen.
U kunt het zorgformulier verkrijgen bij ons of via de website www.santevet.be, onder “Nuttige documenten”. Bij SantéVét worden uw zorgformulieren binnen 48 uur na ontvangst verwerkt. U ontvangt de terugbetaling via een bankoverschrijving op uw bankrekening.

En omdat beelden meer zeggen dan woorden:

Graag een afspraak?