AG Fund+ Een flexibele belegging en een potentieel hoger rendement. U hebt een flexibele belegging en u mikt op een potentieel hoger rendement door te beleggen in kwaliteitsfondsen beheerd door specialisten.

Aangepast aan uw behoeften

AG Fund + is een formule op maat, afgestemd op uw wensen en uw beleggersprofiel. U kiest niet alleen uw fondsen maar ook het beschermingsniveau dat u wenst.

Potentieel rendement

In de huidige economische context wenst u uw geld te beleggen in een formule die een potentieel hoger rendement biedt dan een spaarrekening. U houdt er rekening mee dat u (een deel van) uw geld kunt verliezen.

Opgevolgd door specialisten

Uw belegging is in goede handen: experten volgen deze op de voet op en reageren snel op de evoluties op de financiële markten.

Twee beschermingsmechanismen als optie

Met AG Fund+ kiest u uw niveau van bescherming. Dankzij twee volledig geautomatiseerde mechanismen worden mogelijke winsten vanaf een bepaald niveau in een defensiever fonds ondergebracht en worden eventuele verliezen in de mate van het mogelijke beperkt vanaf het moment dat een bepaalde grens overschreden wordt.

Gratis optie Drip Feed

Dankzij Drip Feed kunt u gespreid in de tijd beleggen in een of meerdere fondsen (maximaal 4) van uw levensverzekering en zo het risico op een eventueel verkeerd instapmoment beperken!

Flexibele aanpak

Met AG Fund + kunt u beleggen in een ruim gamma van fondsen. Kiezen voor fondsen die beleggen in de eurozone, de groeilanden of wereldwijd? Dat kan allemaal.

Spreiding van de taks

Dankzij deze gratis optie kan u de verzekeringstaks van 2% op de eerste premiestorting spreiden over een periode van 4 jaar. AG financiert deze taks op het moment van de storting van de premie en recupereert deze nadien kosteloos door de verkoop van een deel van uw eenheden van het fonds, gespreid over vier jaar.