Beste klanten en partners,

We zijn verheugd om u vandaag een opwindende verandering bij Verzekeringen De Clercq Ryheul aan te kondigen, die na 25 jaar een nieuw hoofdstuk in ons bestaan inluidt. Vanaf nu gaan we door het leven als DC Insurance BV.

Deze naamswijziging markeert een belangrijk moment in onze geschiedenis, maar we willen benadrukken dat dit slechts een verandering in naam en logo is. Onze toewijding aan onze klanten en partners blijft onveranderd. We behouden onze vertrouwde structuur en zetten ons in om u te ondersteunen met dezelfde professionaliteit en toewijding die u van ons gewend bent.

We willen u ook geruststellen dat Thomas De Clercq uw persoonlijke verzekeringsmakelaar blijft, klaar om u te helpen met al uw verzekeringsbehoeften.

Daarnaast nodigen we u graag uit om onze nieuwe website, www.dcinsurance.be, te bezoeken. Hier vindt u meer informatie over ons bedrijf, onze diensten en hoe we u kunnen ondersteunen. De website is ontworpen om u beter van dienst te zijn en u eenvoudig toegang te bieden tot de informatie die u nodig heeft.

We willen u hartelijk bedanken voor uw jarenlange vertrouwen in Verzekeringen De Clercq Ryheul, en we kijken ernaar uit om onze relatie voort te zetten onder onze nieuwe naam, DC Insurance BV.

Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Thomas De Clercq
Verzekeringsmakelaar – Bestuurder
DC Insurance BV
09/245 57 95