Wat is een DELA uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering dekt de kosten van uw begrafenis of crematie. Een hele geruststelling, want uw nabestaanden hoeven zich geen financiële zorgen te maken over uw uitvaart.

DELA gaat bovendien nog een stap verder. In de DELA uitvaartverzekering, het DELA Uitvaartzorgplan, is nabestaandenzorg standaard inbegrepen. Dat betekent dat een consulent nabestaandenzorg langsgaat bij uw familie om te helpen bij de administratieve en praktische verwikkelingen na de uitvaart. Een welgekomen hulp in emotioneel moeilijke tijden.

Een uitvaartverzekering is dus een mooi gebaar en zorgt voor gemoedsrust, voor u én voor hen. Doe het nu voor later. Ze zullen er u dankbaar voor zijn.

DELA Uitvaartverzekering bereken premie online

Uw premie op maat voor een DELA Uitvaartzorgplan

Vul uw gegevens hier in

[contact-form-7 id=”49464″ title=”DELA offerte aanvragen” /]

Het resultaat van bovenstaande premieberekening verzendt DELA naar het e-mailadres dat u opgeeft.
Dit resultaat is afhankelijk van de door u gekozen looptijd, bedrag en het aantal volwassen verzekerden.
U ontvangt de laatst berekende premie die u tijdens uw web bezoek deed.

Waarom een uitvaartverzekering?

Een uitvaart kost vandaag gemiddeld € 5.000*, zonder rekening te houden met de koffietafel, de grafsteen en de grafconcessie. Rekent u die zaken er wel bij, komt u al gauw uit op een bedrag van € 7.000 en meer. Met een uitvaartverzekering blijven nabestaanden gespaard van deze kosten. Een mooi gebaar.

Maar het DELA Uitvaartzorgplan is veel meer dan zomaar een geldkwestie. We willen het verdriet en de praktische beslommeringen van nabestaanden zoveel mogelijk verlichten. Daarom helpen we graag bij alle regelingen voor, tijdens en na de uitvaart. Zo zit nabestaandenzorg standaard in onze uitvaartverzekering.

Een waardige uitvaart voor iedereen is nog steeds onze missie.

Wilt u weten hoeveel een uitvaart naar uw wensen kost? Een afscheid dat een weerspiegeling is van wie u was tijdens het leven?

Kenmerken DELA Uitvaartzorgplan

Het DELA Uitvaartzorgplan is een kapitaal uitvaartverzekering. In dit soort polis verzekert u een bedrag dat bij overlijden beschikbaar is om de uitvaartkosten te betalen.

  • U kiest zelf het verzekerd bedrag en de looptijd van uw premiebetalingen in functie van de uitvaartkosten.
  • DELA betaalt rechtstreeks de uitvaartkosten aan de begrafenisondernemer of aan de begunstigden in de polis.

Wat doet Verzekeringskantoor De Clercq-Ryheul BVBA voor u?

Verzekeringskantoor De Clercq-Ryheul BVBA helpt u als onafhankelijke expert om het Uitvaartzorgplan van DELA perfect af te stemmen op uw wensen en uw budget. Volgende diensten zitten standaard in het Uitvaartzorgplan:

  • De kosten van uw uitvaart zijn geregeld voor het bedrag waarvoor u zich verzekerde.
  • Na de uitvaart komt de consulent nabestaandenzorg langs om uw familie te helpen met de praktische en administratieve beslommeringen en hen te begeleiden en adviseren. Een grote opluchting.
  • Op aanvraag regelt de bijstandassistent extra diensten voor uw gezinsleden zoals kinderoppas, gezinshulp enzovoort. Voor nóg meer gemoedsrust.
  • Uw nabestaanden worden ook emotioneel bijgestaan. Zij kunnen een beroep doen op een psycholoog bij de rouwverwerking.
  • DELA regelt en betaalt de repatriëring bij uw overlijden in het buitenland of de vervroegde terugkeer van inwonende gezinsleden die in het buitenland reizen wanneer u plots overlijdt in België.
  • Daarnaast kunnen u en uw familie de DELA-infolijn bellen voor alle praktische vragen rond het overlijden van een naaste.

Benieuwd of een Uitvaartzorgplan iets voor u is?

Vraag vrijblijvend een brochure per post aan

Of kom er eens over praten bel 09/2455795

Nuttige links

dela verzekeringen contact

dela hoofdkantoor
download DELA Stappenplan
uitvaartverzekering belgië
dela belgië
dela makelaar zoeken
dela overlijden melden