DKV valt 2x in de prijzen voor de Decavi awards 2022 als beste zorgverzekeraar

DKV Hospi Flexi door #Decavi uitgeroepen tot beste gezondheidsverzekering

DKV Hospi Flexi werd door DECAVI als  Beste Verzekering Gezondheidszorgen uitgeroepen! 

DKV Hospi Flexi maakt deel uit van een gamma hospitalisatieverzekeringen en garandeert een onbeperkte dekking met respect voor het budget van de verzekerde. Zo geniet de verzekerde van een onbeperkte terugbetaling van zijn hospitalisatiekosten.

Hij/zij wordt wel aangespoord om een verantwoorde kamerkeuze te maken. Als er geopteerd wordt voor een eenpersoonskamer, dan wordt er per ziekenhuisopname een persoonlijke bijdrage in rekening gebracht. Een daghospitalisatie, waarbij de kamer slechts enkele uren bezet wordt, wordt vergoed volgens een tweepersoonskamer en dus volledig terugbetaald.

Verder is er onbeperkte dekking van de pre- en posthospitalisatiekosten (30 dagen vóór en 90 dagen na een ziekenhuisopname), en worden de medische kosten van 30 zware ziekten het hele jaar door ook buiten hospitalisatie terugbetaald.

De verzekerde heeft ook vrije keuze van arts en ziekenhuis, en kan rekenen op wereldwijde bijstand en repatriëring dankzij DKV Assistance. Dit alles aan een competitieve premie, die bepaald wordt in functie van de leeftijd van de verzekerde. Met de Medi-Card®, het unieke derdebetalersysteem van DKV, wordt de ziekenhuisfactuur rechtstreeks aan het ziekenhuis betaald.

DKV Belgium (DKV Hospi Flexi) beste gezondheidsverzekering

DKV Belgium (DKV Hospi Flexi) beste gezondheidsverzekering

DKV Smile tandverzekeringen award 2022

DKV Smile, ons nieuwe gamma tandverzekeringen, bekroond door #Decavi als beste Innovatie 2022!
Hartelijk dank aan allen die hebben bijgedragen aan dit succes!

Het nieuwe gamma tandverzekeringen DKV Smile bestaat uit 3 producten:

 1. DKV Smile Essential (geen medische vragenlijst),
 2. DKV Smile Comfort 
 3. DKV Smile Premium.

Na een online behoefteanalyse kan de particulier de verzekering kiezen die het best bij hem/haar past. Dit gaat van een basisverzekering tot de meest uitgebreide verzekering met grote gedekte bedragen, zowel voor ongevallen als voor tandheelkundige behandelingen.

Enkele waarborgen:

 • preventieve behandelingen (verwijderen van tandsteen, jaarlijks mondonderzoek, enz.) worden aan 100% vergoed;
 • curatieve behandelingen (cariës, röntgenfoto’s, enz.) worden terugbetaald aan 70% of 80% (bij DKV Smile Premium tot 80%);
 • tandzorg in geval van een ongeval wordt aan 100% terugbetaald en tot € 10.000 per verzekeringsgeval; – orthodontie en prothetische behandeligen worden gedekt aan 70% (DKV Smile Comfort) of 80% (DKV Smile Premium).
 • De gedekte bedragen vanaf het 4de verzekeringsjaar behoren tot de hoogste op de markt.
 • Daarnaast is er vrije keuze van tandarts, geen wachttijd (voor preventieve en curatieve behandelingen) en de mogelijkheid om elk gezinslid individueel te verzekeren (geen verplichte onderschrijving van het hele gezin).

Tandheelkundige innovatie maakt deel uit van de klantgerichte strategie door:

 •  het aanbieden van verschillende producten, afgestemd op ieders behoeften en tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding;
 • de mogelijkheid om tussen de hoogste dekkingen op de markt te kiezen;
 • de eenvoud van de producten en van het onderschrijvingsproces
DKV Smile best inovation award decavi 2022

DKV Smile best inovation award decavi 2022