Rechtsbijstand voor iedereen
In vergelijking met onze buurlanden, hebben echter weinig Belgische gezinnen een aparte rechtsbijstandsverzekering. Om bij te dragen aan deze missie en rechtsbijstand toegankelijker te maken voor de gehele bevolking, besliste de federale regering enkele jaren geleden een deel van de kosten van een rechtsbijstandsverzekering op zich te nemen in de vorm van een belastingvermindering.

Om effectief van het fiscaal voordeel te kunnen genieten, dient de verzekering aan bepaalde voorwaarden te voldoen inzake de gedekte geschillen, verzekerde bedragen, .. etc. Op deze manier wil de federale regering niet enkel de toegang tot het recht vergemakkelijken, maar ook een uitgebreidere (naast rechtsbijstand in familiale/brandverzekering), meer kwalitatieve rechtsbijstandsverzekering bij de Belgische bevolking promoten.

Uiteraard hebben we dit goede nieuws onmiddellijk omarmd en hebben we ondertussen enkele interessante, fiscaal voordelige producten in ons aanbod. We stellen deze maar al te  graag aan u voor.

Ontdek hier de voordelen van een fiscaal voordelige rechtsbijstandsverzekering.