U beschikt over een aanzienlijk kapitaal om uw toekomstplannen te realiseren, maar wilt zelf niet instaan voor het beheer?

Ongeacht uw wensen en uw profiel biedt Architas u een oplossing die bij u past.

Bij discretionair vermogensbeheer geeft u een mandaat aan Architas om uw beleggingsportefuille te beheren. Wijzelf, als aanbrenger voor Architas werken binnen het kader van klantenaanbreng. Een relatiebeheerder van Architas zorgt voor de behoefteanalyse, de MiFID-profilering en de volledige opvolging van uw portefeuille.

Waarom kiezen we voor deze vorm van samenwerking? 

Omdat we het beste willen voor onze verzekeringsklanten en teneinde u tegelijkertijd een extra kwaliteitsservice voor te stellen.
Zelf willen we willen blijven focussen op onze hoofdactiviteit: verzekeringen.

Een relatiebeheerder van Architas zal een analyse maken van uw financiële situatie, uw beleggingsvisie en zal uw risicoprofiel opstellen. Op basis hiervan kiest u welke beleggingsstrategie het beste bij u past en bouwen de experts bij Architas uw portefeuille op. Op regelmatige tijdstippen wordt u uiteraard op de hoogte gehouden van uw beleggingen.

Architas vermogensbeheer

 

De experten bij Architas zijn van mening dat geen enkele fondsbeheerder de beste kan zijn in alle domeinen. Daarom spreiden ze het risico over verschillende activaklassen, sectoren, geografische regio’s, stijlen en beheerders. Zo minimaliseren ze de risico’s.

Architas staat in voor de selectie van externe fondsen binnen de AXA Groep wereldwijd en beheert meer dan 37 miljard euro. Hun expertise werd al meermaals bekroond.

Dankzij de open architectuur selecteren zij de fondsen van meer dan 40 fondsbeheerders. U hoeft dus geen specialist meer te zijn in elke sector, geografische regio of activaklasse.

Bent u geïnteresseerd in discretionair vermogensbeheer? Neem dan contact met ons kantoor en vraag om uw vrijblijvende afspraak met een relatiebeheerder van Architas.

 

Architas maakt deel uit van de AXA groep

De kernactiviteit bestaat uit de creatie en het beheer van financiële producten in open architectuur. Architas concentreert zich op de zoektocht naar en de analyse van externe fondsen en de ontwikkeling van eenvoudige, geïntegreerde beleggingsoplossingen die beantwoorden aan uw noden.  Ze staat in voor de selectie van externe fondsen binnen de AXA groep in Europa en beheert meer dan 43 miljard euro. De expertise van Architas werd al verschillende malen  bekroond.In België, destijds onder de naam Axa Private Management, bieden wij onze klanten sinds 2001 discretionair vermogensbeheer aan.

Open architectuur voor diversificatie van de risico’s

Eén van de grote troeven van Architas is dat we inzetten op een breed scala van fondsen en fondsenbeheerders. We selecteren op een onafhankelijke manier fondsen waarvan het potentieel veelbelovend is. Architas werkt samen met een 40-tal fondsenbeheerders.

Wij zijn van mening dat geen enkele beheerder steeds de beste kan zijn in alle domeinen. Diversificatie is dan ook essentieel bij de samenstelling van uw portefeuille. Door een gediversifieerde strategie spreiden we de beleggingsrisico’s over verschillende activaklassen, geografische zones, sectoren, stijlen en beheerders. Zo minimaliseren wij de risico’s.

Architas Belgium – Architas brengt leven in uw geld

Uw leven is veranderd en u wilt ervan profiteren? U wilt uw kapitaal laten groeien zonder er zelf voor te zorgen, omdat u geen tijd hebt of het niet in uw aard ligt? Met Architas staat uw relatiebeheerder meteen voor u klaar. En hebt u de tijd om uw leven te leven.

Hulp bij vermogensplanning

Dankzij onze samenwerking met experten in estate planning bieden we hulp bij het plannen van het globale vermogen van de klant. U hoeft dus zelf geen specialist te zijn om uw klanten bij te staan in hun plannen bij de overdracht van hun vermogen naar de volgende generaties.