Baloise Assistance

Baloise Assistance bel +3238709570

Bel Baloise Assistance nummer rechtstreeks +32(0)3/870.95.70

In geval van nood kunt u een beroep doen op onze gratis bijstandsservice. Zo brengen wij u en uw wagen in veiligheid bij een auto-ongeval. Ook in het buitenland.

Deze service is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar.

Als u voor de herstelling van uw verzekerde personenwagen een beroep doet op een van onze erkende herstellers, dan kunt u rekenen op extra voordelen zoals een gratis vervangwagen.

Download folder >>

Baloise Assistance is 24/24 en 7/7 bereikbaar

T:  +32 3 870 95 70

M: assistance@baloise.be

Heb je de Uitgebreide Baloise Assistance bij je verzekering BA Motorvoertuigen bijkomend verzekerd? Dan heb je bijkomend recht op extra voordelen. Heb je pech in België of in het buitenland? Dan snelt Baloise Assistance je te hulp zonder kilometerfranchise.

Is je wagen gestolen? Of moet je wagen hersteld worden nadat Baloise Assistance die sleepte? Dan heb je recht op een vervangwagen van maximaal 7 dagen. Gebeurt dat in het buitenland? Dan geniet je een hoger keuzebudget om je reis verder te zetten of terug te keren naar België.

Let op! De Uitgebreide Baloise Assistance kan enkel genomen worden voor personenwagens van maximaal 10 jaar oud bij onderschrijving