Wat u over DC Insurance BV moet weten.

DC Insurance BV is een onafhankelijk verzekeringskantoor gelegen te Gent Sint-Denijs -Westrem voor alle takken varia, leven en beleggen.

“Gepersonaliseerd advies” is onze doelstelling! Bij ons staat het menselijke aspect steeds voorop, bij ons bent u een klant, geen nummer of dossier.

Waarom bij ons uw verzekeringen afsluiten?

  • Aanvraag nummerplaat en levering binnen de 24 uur,
  • Bij schade aan uw woning komen we bij u aan huis ,
  • We werken volledig onafhankelijk met meer dan 25 verzekeringsmaatschappijen,
  • We zijn een vaste waarde in uw regio met reeds meer dan 30 jaar bestaan,
  • Onze klanten waarderen onze pragmatische en resultaatgerichte aanpak,
  • We volgen jaarlijks meer dan 40 uur beroepsopleidingen en blijven zo professioneel op de hoogte,

Daarmee houdt onze taak niet op, integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan staan wij klaar voor u!

DC Insurance BV  richt zich vooral op gezinnen en kleine zelfstandigen. Zo volgen wij de markten om de beste beleggingen op de kop te kunnen tikken. Zorgen rond successieplanning? Wij bieden passende oplossingen (roerend & onroerend) voor uw situatie. Ook kan u bij ons terecht voor alle verzekeringen: vraag naar onze voordelige formules!

Onze waarborg: een sterk groeiend cliënteel dat door de jaren heen trouw blijft, is het beste bewijs voor onze professionele maar ook warme persoonlijke aanpak!

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.