Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar vergelijken wij alle voorstellen van diverse maatschappijen en leggen de voor u voordeligste oplossing voor, zodat u optimaal verzekerd bent. We onderschrijven verzekeringen bij verschillende verzekeraars zonder in de keuze van deze gebonden te zijn. Zo vermijdt je belangenconflicten.

Dit is een groot verschil met directe verzekeraars zoals Yuzuu, Ethias of bankverzekeraars zoals AXA, BNP, ING die voor één of beperkt aantal verzekeraars werken en gebonden zijn. Ben je dan zeker dat je de beste verzekering hebt die aansluit met je behoeftes? Heb je een schaderegeling ontvangen waarop je recht op had?

Onafhankelijke verzekeringsmakelaars hebben sinds jaar en dag het grootste marktaandeel in handen in België vanwege het feit dat er geen belangenvermenging is met de verzekeringsmaatschappijen.

Als vergoeding ontvangen we een commissie op de betaalde premies, die maximaal wettelijk vastliggen en niet verschillen van verzekeringsmaatschappij tot verzekeringsmaatschappij. Op deze manier kunnen we als een onafhankelijk verzekeringsmakelaar u krachtig en in alle onafhankelijkheid verdedigen en bijstaan bij schade en alle andere facetten van uw verzekering.